Elsa

Kategori: TRÄNING

STRONGER

Med tanke på att jag tränar cirka 5-6 dagar i veckan under säsongen borde snygga träningskläder vara prio ett att införskaffa, men det är det tyvärr inte. Jag har kikat in på STRONGER och bestämt att jag ska beställa ett par tights därifrån nästa gång jag har pengar. De olika mönsterna är så himla fina men jag har fastnat lite extra för Genesis. Om det är någon här som har erfarenhet av dessa tights så kommentera gärna vad ni tycker om kvalitén, är väldigt nyfiken!

 

Slutade jobbet för en stund sen och nu hade jag tänkt ta tag i livet genom att städa mitt rum innan jag drar iväg på dansträning. Var längesen jag träffade dansfamiljen samt har årets dansabstinens så jag längtar till ikväll!

16:16

Onsdag, nedförsbacke till helg och det är tävlingsvecka! Träning och fix hela veckan inför helgens tävling som äger rum i Falun. För mig är det terminens första tävling och jag är väldigt taggad samt nervös. Det blir en lååång tävlingshelg då vi åker med buss redan under fredagseftermiddagen och kommer hem sent lördagnatt. Hoppas att det blir en lyckad tävling!

21:14

Hej på er! Först och främst tänkte jag berätta lite om vår gala "Dansa för livet" som ägde rum på Lilla Teatern i lördags. Vi har tränat och fixat inför detta i flera månader och jag måste ändå säga att det blev riktigt jävla lyckat! Otroligt känsloladdat men otroligt roligt. Att det var näst intill fullsatt på båda föreställningarna och att vi skulle få ihop så mycket pengar till Cancerfonden hade jag inte förväntat mig.

Jag är oerhört glad över att jag fick vara med på den här resan, från en tanke till själva slutprodukten. Speciellt att jag fick dela resan med vårat lilla gäng. Det var svårt att hålla sig ifrån tårarna under sista numret. ♥

(Bilderna är tagna av duktiga Fotograf Satu)

Dansa för livet

Den 9 augusti kommer jag tillsammans med mitt dansgäng att hålla i en cancergala vid namn Dansa för livet, där pengarna går direkt till Cancerfonden. Vi har tränat under en lång tid och det känns som att vi kommer att bjuda på en gripande men väldigt bra show. 9 augusti klockan 15.00 och 19.00, Lilla Teatern, Norrköping. För er som precis som oss, vill besegra cancern.

Upp