Elsa

SÖNDAG

Helgen är ännu en gång över, men imorgon inleder jag min sista jobbvecka så har inte någon direkt söndagsångest. Denna helg har varit lugn och det har faktiskt varit skönt. Igår umgicks jag med Disa och Nora vilket var supermysigt och idag har jag mestadels legat i sängen och tittat på "The Hills". Började titta igår och har snart sett fyra säsonger haha... Tog ett break mitt på dagen för att ta mig ut till löpspåret som inte alls var med mig idag, det var bara jättetungt och tråkigt. Min dagsform var helt enkelt inte på topp. I veckan ser jag fram emot att lägga in lite fler pass på gymmet för att börja komma igång igen. Framförallt är det dags att börja ladda upp inför bröllopet på lördag wii!

HELG

FREDAG och dagen till ära har jag en oerhört färgglad och rolig outfit på mig!... Jobbade iallafall från klockan 11 till 14:30. drog hem och fixade mig för att sedan dra iväg till Oliver och Lisa där vi firade grabbarna. De bjöds på tårta och annat gott vilket resulterade i sockerchock då jag endast käkat frukost idag... Grabbarna sover hos oss inatt och Elis ville väldigt gärna vara med på bild (däremot ser han väldigt missnöjd ut med sällskapet). Planer inför kvällen är att svänga förbi Trädgår'n där Oliver spelar ikväll, ska möta upp ett gäng vänner (aka vi som dumt nog stannade kvar i Norrköping när resten åkte till Stockholm på festivalen Weekend) och bara njuta av att det är fredag och helg på ingång.

 

49 Ã…R

Jaha du farsgubben, nu är det nära hälften till hundra. Jag vill börja att berätta hur glad jag är över att just du är min pappa. Att du har lärt mig att hålla humöret uppe och inte sura ihop när saker och ting inte går som man tänkt sig har hjälpt mig i så många situationer. Du ser alltid till så att alla blir nöjda och prioriterar gärna andra före dig själv vilket jag både beundrar och förbannar dig för, just för att du måste prioritera dig själv lite bättre ibland. Att du alltid vågar bjuda på dig själv har lärt mig att inte skämmas för att våga vara lite stojig och skratta lite för högt. De stunder när bara du och jag larvar oss, så som i bilen på väg till träningar eller hemma en vanlig vardagskväll, gör mig ingenting annat än genuint lycklig. Det finns så många som uppskattar dig och allt du gör, även om jag vet att du precis som jag inte alltid kan se det överhuvudtaget. Vi är lika du och jag, och det är väl också därför vi kommer bra överens. TACK för allt du har gjort, gör och troligtvis kommer göra för mig. Jag älskar dig!

SUNDAY BREAKFAST

Har nog egentligen aldrig varit ett så stort fan av frukost. Att tvinga i sig yoghurt eller en torr macka på morgonen när aptiten inte finns överhuvudtaget är inte min grej. På helgerna brukar jag försöka fixa en ordentlig frukost när jag väl har lite tid, men faktum är att jag hellre vill gå direkt på en god lunch istället. Idag gjorde jag iallafall en smoothiebowl toppat med banan och chiafrön, ett äpple samt två skivor fröbröd med skinka. Väldigt gott faktiskt! Om ni har tips på goda, snabblagade frukostar får ni gärna dela med er!

4 Ã…R

Tiden går verkligen så himla snabbt. Nyss försökte ni ställa er upp på era ben och ta er framåt på max 3 ostadiga steg för att sedan ramla ihop. Nyss försökte ni kommunicera med oss genom ett par få riktiga ord blandat med massa babbel. Nyss tyckte ni att städning var det absolut roligaste ni visste. Idag är det fyra år sedan ni öppnade era ögon och såg världen för första gången. Under dessa fyra år har ni spridit så mycket kärlek och glädje att ord inte kan beskriva. Ni har blivit så himla kloka att jag ofta blir imponerad över era tankar.

 

Ett stort grattis på er 4-års dag Elis och Julian, faster älskar och är stolt över er! ♥

TRÄDGÅR'N

Knäppte dessa bilder igår innan jag begav mig mot trädgår'n för att möta upp tjejerna! Var där strax efter halv åtta och stannade ändå till midnatt. Vi drack vin och snackade skit, precis som det ska vara. Lite kvalitétstid med sina tjejkompisar är något man verkligen behöver men det kan vara svårt att få ihop när alla jobbar olika tider eller är bortresta. Jag hade iallafall jättetrevligt igår och ser fram emot fler onsdagar i denna stil!

 

MONDAY

Vecka 30 inleddes på bästa sätt. Dagens arbetsplats blev Himmestalundsbadet där vi njöt av det fina vädret, var oerhört skönt att leka i badet i denna värme. Senare mötte jag upp Nim för en fika, vi hade en väääldig massa att prata om så det var skönt att göra det över en ischai. Därifrån drog jag till gymmet för ett spinningpass som hölls av min syster. Även om vi inte var så många deltagare (semestertider...) så var det ett riktigt köttigt pass och den magiska känslan efteråt är oslagbar! Jag har redan fått mycket gjort trots att det är måndag och ser fram emot resten av veckan då jag har roliga saker inplanerat.