Elsa

Kategori: DANSTÄVLINGAR

Comp & birthday

Både jag och Lisa gjorde premiär i våra nya discodräkter. Tycker verkligen att båda dräkterna är jättefina!

Igår stod terminens första danstävling och födelsedagsfirande på schemat! Vi åkte upp mot Hallsberg runt 10-snåret då discodelen började så pass sent som 17.00, men vi ville ta en titt på de duktiga hiphopdansarna också. Som jag har skrivit tidigare så tillhör jag ny ett nytt, större dansteam så då gäller det att försöka heja på alla! Jag trivs som fisken i vattnet med detta gäng, alla är så himla positiva och trevliga mot varandra. Det allra bästa är att alla hejar på varandra, för när man står där på dansgolvet och är lite halvnervös finns det inget mer peppande än en hejarklack som sitter på första raden och skriker. När det kommer till min prestation är jag verkligen inte så nöjd som jag önskar att jag hade varit, det var inte många gånger jag lyckades göra min koreografi fullt ut. Trots det lyckades jag ta mig till kvartsfinal och hamnade tillslut på en 11:e plats av 52 startande.

Direkt från Hallsberg till Åby där det vankades födelsedagsfirande för en av mina bästa vänner Agust. Trevlig stämning och trevligt folk men det blev väldigt sent och jag sov inte många timmar... Så idag har jag tagit en nap på två timmar och nu har jag precis duschat och kurerat mig med hårinpackning samt ansiktsmask. Är verkligen inte redo för en ny skolvecka fullspäckad med plugg, träningar och andra ärenden. Längtar redan efter helg.

 

20:09

Tre bilder från helgens tävling tagna av Malin och Annelie. 

Lyckad tävling i lördags minst sagt. Dagen började med discopar där jag och Sara körde i Guld ungdom/vuxna. Vi är 3 par i klassen och alla par är på en väldigt jämn nivå, därav är det lite smånervöst. Dansen i sig känns bra och vi hade väldigt roligt, men mycket slarv blev det. Det slutar iallafall med att vi vinner och därmed knep vår första prick till starklass! Efter paren var det singel och för min del innebar det ett massa hejande och skrikande på alla danskompisar. Mycket fina resultat blev det där med. 

Sist var det discogrupp och premiär för vår nya grupp Mighty Precious, även premiär för mig att tävla i grupp överhuvudtaget. Det blev även lite slarv här med men för att ha tränat i max 3 veckor kändes det som en väldigt bra första gång. Vid prisutdelningen fick jag verkligen uppleva en riktig mäktig lagkänsla när vi hör att vi vinner. Alla blev så chockade och samtidigt otroligt glada!

 

16:27

Väldigt längesen jag skrev någonting här. Har varit så otroligt inspirationslös och fokuserat mycket på skolan och dansen.

Jag har nu bytt skola vilket gör att jag ligger lite efter, just därför är det prio ett just nu. Därav blir inte vardagen så spännande och värd att blogga om.

Igår var jag iallafall på terminens sista regionstävling! Även om det gick sådär i både discoparen och hiphopparen så var det många andra som det gick bra för. Stämningen i våran lilla dansgrupp är på topp och alla är kompisar med alla, tycker om varenda en!  

15:09

I helgen befann jag mig i Kungsör med mitt härliga dansgäng. Årets första regionstävling blev en succé, massor utav pokaler samt prickar/klassuppflyttningar. Att få bekräftelse på allt slit man har lagt ner är guldvärt!

Skövde

Lördagmorgon 05:30 begav vi oss mot Skövde för rikstävling i disco. Det blev en låååång dag där jag och Mariam hamnade på en 11e plats i paren och i singeln tog jag mig till min första starfinal och hamnade på en 6e plats! Fick även min första prick till Superstar, så jag är jättenöjd. Hade en jätterolig dag överlag med världens bästa gäng. Nu taggar vi om inför SM!

21:21

Uppdaterar väl sämre än sämst men tar ca aldrig några nya, roliga bilder och känner inte att jag kommer på något bra att skriva heller för den delen. Livet går i ett och jag gör väl ingenting annat än att träna, gå i skolan och kolla på Gossip Girl.

Jag och Mariam kom iallafall tvåa i hiphop par i förra lördagen!

Upp