Elsa

Kategori: DAILY

PREPARING

Iiiiih vi börjar närma oss helg!!! Ovan ser ni bröllopsoutfiten, var lite osäker på klänningen pågrund av tråkig färg men allt som allt blev väldigt fint till slut. Imorse blev det en sväng förbi stan där jag solade samt köpte lösögonfransar. Det är Nora som sminkar mig på lördag så jag har inga tvivel på att hon kommer göra mig fin. Drog från stan till jobbet och efter jobbet mötte jag upp Nelly på gymmet. Ett riktigt bra överkroppspass bockade vi av samt att jag avslutade med löpintervaller. Känns så jäkla skönt att komma igång med lite tunga övningar och Nelly är en riktigt bra gympartner. Imorgon efter SISTA jobbdagen (!!!♥♥) har jag inga planer, ska försöka vila upp mig inför lördagen för det lär väl inte bli en lugn stund.

THIS WEEK SO FAR

Nu har halva veckan gått vilket innebär nedförsbacke till helg. Just den här helgen ser jag fram emot lite extra just eftersom min bror och hans sambo gifter sig samt efter fredagens jobbpass är helt klar med mina fyra veckor. I måndags träffade jag Nelly på gymmet där vi körde ett gött benpass som avslutades med löpintervaller. Efter det åkte vi till Söderköping hem till Simon där vi var ett par stycken som bara umgicks och pratade. Efter jobbet på tisdagen träffades vårt "gamla" tjejgäng hemma hos mig för en catch up och mys. Så himla skönt med vänner som man känner sig trygg och kan prata med trots att man inte träffas så jätteofta. Idag är det onsdag vilket innebär det veckoliga tjejhänget som skulle blivit häng på restaurangen VILA men som slutade med att vi köpte hem chips, gurka, morötter och dipp samt slökollade film (Vilket inte är fy skam det heller). Vi drog även ut och åkte lite bil på kvällskvisten. Imorgon ska jag och Nelly återigen till gymmet men denna gång köra ett pass med mer fokus på överkropp, vad som händer efteråt är sånt som märks. 

8 AUGUSTI

Ny vecka på ingång och jag började med att göra en stor god frukost så att jag står mig ända tills jobbet är slut. Det ser ut att vara lite halvdåligt väder idag men jag hoppas att det inte börjar regna eftersom jag jobbar utomhus. Efter jobbet får vi se vad som händer, förhoppningsvis ska jag iväg och träffa vänner. Sista riktiga sommarlovsveckan måste tas vara på. Kan förövrigt inte fatta att sommaren har gått så snabbt och att jag snart inleder mitt sista år på gymnasiet, helt sjukt.

SÖNDAG

Helgen är ännu en gång över, men imorgon inleder jag min sista jobbvecka så har inte någon direkt söndagsångest. Denna helg har varit lugn och det har faktiskt varit skönt. Igår umgicks jag med Disa och Nora vilket var supermysigt och idag har jag mestadels legat i sängen och tittat på "The Hills". Började titta igår och har snart sett fyra säsonger haha... Tog ett break mitt på dagen för att ta mig ut till löpspåret som inte alls var med mig idag, det var bara jättetungt och tråkigt. Min dagsform var helt enkelt inte på topp. I veckan ser jag fram emot att lägga in lite fler pass på gymmet för att börja komma igång igen. Framförallt är det dags att börja ladda upp inför bröllopet på lördag wii!

HELG

FREDAG och dagen till ära har jag en oerhört färgglad och rolig outfit på mig!... Jobbade iallafall från klockan 11 till 14:30. drog hem och fixade mig för att sedan dra iväg till Oliver och Lisa där vi firade grabbarna. De bjöds på tårta och annat gott vilket resulterade i sockerchock då jag endast käkat frukost idag... Grabbarna sover hos oss inatt och Elis ville väldigt gärna vara med på bild (däremot ser han väldigt missnöjd ut med sällskapet). Planer inför kvällen är att svänga förbi Trädgår'n där Oliver spelar ikväll, ska möta upp ett gäng vänner (aka vi som dumt nog stannade kvar i Norrköping när resten åkte till Stockholm på festivalen Weekend) och bara njuta av att det är fredag och helg på ingång.

 

49 ÅR

Jaha du farsgubben, nu är det nära hälften till hundra. Jag vill börja att berätta hur glad jag är över att just du är min pappa. Att du har lärt mig att hålla humöret uppe och inte sura ihop när saker och ting inte går som man tänkt sig har hjälpt mig i så många situationer. Du ser alltid till så att alla blir nöjda och prioriterar gärna andra före dig själv vilket jag både beundrar och förbannar dig för, just för att du måste prioritera dig själv lite bättre ibland. Att du alltid vågar bjuda på dig själv har lärt mig att inte skämmas för att våga vara lite stojig och skratta lite för högt. De stunder när bara du och jag larvar oss, så som i bilen på väg till träningar eller hemma en vanlig vardagskväll, gör mig ingenting annat än genuint lycklig. Det finns så många som uppskattar dig och allt du gör, även om jag vet att du precis som jag inte alltid kan se det överhuvudtaget. Vi är lika du och jag, och det är väl också därför vi kommer bra överens. TACK för allt du har gjort, gör och troligtvis kommer göra för mig. Jag älskar dig!