Elsa

Kategori: DAILY

23:51

Nu är den näst sista examinationen inlämnad. Studentvecka, student och framtiden lurar precis runt hörnet. Äntligen ska jag få strunta i alla skolböcker för en stund och faktiskt ägna mig åt något annat. Jag ska alldeles snart få fira att mina 12 år i skolan är över. Jag är jätteglad och oerhört stolt över mig själv för att jag har tagit mig igenom det här, men det känns fortfarande som något inte stämmer. Jag kan inte sätta fingret på det är, men det där pirret i magen och känslan av att en hel vecka av bara firande är framför fötterna på mig, finns inte. Det är som att jag alla dessa år fantiserat om den perfekta veckan och den perfekta studentdagen, men nu har jag insett att det inte riktigt kommer bli som jag har tänkt. Allra främst har jag en förbaskad knäskada som gör att jag ständigt måste vara på min vakt för att inte orsaka smärta. Timing at its finest. Jag är hundra procent medveten om att det kunde vara betydligt mycket värre och att jag egentligen inte borde klaga, men det känns bara så jäkla surt. Det är även så mycket annat som spelar in, som stressar mig och gör att jag ej kan slappna av. Tänk om jag i framtiden inte kommer kunna titta tillbaka på den här tiden och tänka att jag hade the time of my life? Studenten är en milstolpe man firar en enda gång i sitt liv, jag kan inte slösa bort den här tiden för jag kommer aldrig att få tillbaka den. Är jag en otacksam och bortskämd snorunge som bara klagar? Jag vet inte. Det är säkert fler där ute som känner som jag av många olika anledningar. Jag tror det är hela hypen med studenten, att det ska vara den bästa och mest galna tiden i hela ens liv. Det kanske det blir också, men på grund av förutsättningar kanske det helt enkelt kommer kunna toppa dessa tre gymnasieår, och vad spelar det för roll egentligen? På fredag är det iallafall dags, då är det mösspåtagning och starten av studentveckan. Kom bara ihåg att allting löser sig, alltid.

 

Ett stooooort grattis till alla studenter där ute! <3

21:41

Bild från förra helgen då jag var på Nordic Open Disco Dance och coachade tjejerna. Många fina resultat, dessa tjejer är såååå duktiga!

Stress är ett milt ord om man ska beskriva denna höst. Idag är en av de få dagar då jag faktiskt inte haft något inplanerat, vilket har varit vääldigt behövligt. Det bästa är att jag fler sådana här dagar framför mig. Jag har två dansföreställningar och ett matteprov att bocka av, sen tar jag jullov. På måndagmorgon åker jag och Nelly till London (!!!<3) där vi ska spendera fyra dagar. Shopping, god mat och manikyr står på schemat, jag längtar så himla mycket! Vi kommer hem lagom till julafton och juldagen och det är inte fy skam det heller. Känner mig, trots denna kalla och mörka månad, lite pepp på livet. 

ENJOY

Började denna fredag med att fixa det sista inför nästkommande vecka, har dock ett fåtal grejer kvar som ska införskaffas imorgon. Efter det gick jag i skolan ända fram till 16.05 men sista lektionen är retorik vilket jag tycker är lärorikt och roligt så jag ser fram emot sådana fredagseftermiddagar. Hängde med Nelly till stan igen och när vi var klara drog vi till hennes lägenhet för att fixa oss för att sedan möta upp tjejerna på Enjoy. Vi käkade och pratade följt av en promenad kring fina Norrköping. Det har verkligen varit sååå varmt idag!! Nu på kvällen fick man nästan lite utomlandskänsla.

DEN TJUGOFEMTE

Veckan rullar på så fort att jag knapp hänger med... Det riktiga schemat har kommit igång och vi har haft uppstart i alla kurser. Än så länge inte hiskligt mycket att göra så det tar vi vara på genom att hänga under håltimmarna och gå hem direkt efter sista lektionen. Vi har sålt en hel del band till både själva träningsveckan för 3:orna samt insparksfesten för 1:orna vilket är superkul, alla verkar vara taggade! I onsdags satt vi ett gäng tjejer på Brödernas Café där vi käkade/fikade för att sedan gå till Trädgår'n där vi mest satt och snackade. Drog hem ganska skapligt då jag kände mig lite krasslig men idag är jag definitivt på bättringsvägen iallafall. Tur det för idag var det inplanerat att jag skulle hoppa in på ett spinningpass på mitt gym för att prova hur det känns att vara ledare. Jag har gått och varit nervös över detta i flera dagar så det var en sådan lättnad när jag var klar och det faktiskt gick bra! Imorgon är det fredag, helg på ingång och på söndag är det ÄNTLIGEN dags för vår alldeles egna träningsvecka, som vi längtat!!

KRÄFTSKIVA

Vilken helg! Under lördagen åkte vi ut till Emmas land för att förbereda inför kvällens kräftskiva. Runt 5 kom resten av gästerna och runt 7 var det dags för käk. Kräftor (i mitt fall räkor), goda pajer, ost och kex och en massa bröd. Det blev så himla lyckat, jag hade en toppenkväll och det var jag nog inte ensam om. Cred till Emma som hade fixat och styrt med all mat och dekorering. Natten slutade sent så idag var vi skapligt sega. Det tog ett tag för oss att städa men när det såg hyfsat ut åkte vi till Söderköping och käkade på Vi&Ni. Efter det åkte vi hem och under kvällen har jag lyckats bocka av en första träning med discoformationen. Vi kom en bra bit på koreografien vilket är jättebra med tanke på att det är tävling om mindre än en månad. Nu är jag hundra procent redo att däcka för att ladda upp inför den första riktiga skolveckan!

FIRST DAY

Första dagen i skolan är nu avklarad! Dock har vi bara haft upprop och lite genomgångar. Imorgon ska vi nämligen anordna stationslekar för att välkomna ettorna och få lära känna dem (framförallt ska de få lära känna varandra). Vi slutade någon gång efter 11 och då drog jag, Nim, Nelly, Linnea och Nora till Waynes för att fika/käka lunch. Efter det drog Linnea hem och resten av oss stack hem till mig där vi bara tog det lugnt, pratade och tittade på bilder mestadels. Runt 6 hämtade Emma upp oss och då drog vi och handlade mat inför kräftskiva på lördag. Nu har vi bara ett par fåtal saker kvar att fixa sen är we good to go. När vi hade shoppat klart drog vi hem till Nelly dit resten av tjejerna dök upp för att planera lite inför nyår samt bara hänga och snacka. Känns som att man borde ta vara på de lugna stunderna innan skolan drar igång på riktigt. En hel del skratt blir det iallafall när man umgås med dessa tjejer!

 

WEDDING PICTURES

Åh vilket magiskt bröllop, allting var så himla fint och bra. All lycka till er Lisa och Oliver! ♥