Elsa

ENJOY

Började denna fredag med att fixa det sista inför nästkommande vecka, har dock ett fåtal grejer kvar som ska införskaffas imorgon. Efter det gick jag i skolan ända fram till 16.05 men sista lektionen är retorik vilket jag tycker är lärorikt och roligt så jag ser fram emot sådana fredagseftermiddagar. Hängde med Nelly till stan igen och när vi var klara drog vi till hennes lägenhet för att fixa oss för att sedan möta upp tjejerna på Enjoy. Vi käkade och pratade följt av en promenad kring fina Norrköping. Det har verkligen varit sååå varmt idag!! Nu på kvällen fick man nästan lite utomlandskänsla.

DEN TJUGOFEMTE

Veckan rullar på så fort att jag knapp hänger med... Det riktiga schemat har kommit igång och vi har haft uppstart i alla kurser. Än så länge inte hiskligt mycket att göra så det tar vi vara på genom att hänga under håltimmarna och gå hem direkt efter sista lektionen. Vi har sålt en hel del band till både själva träningsveckan för 3:orna samt insparksfesten för 1:orna vilket är superkul, alla verkar vara taggade! I onsdags satt vi ett gäng tjejer på Brödernas Café där vi käkade/fikade för att sedan gå till Trädgår'n där vi mest satt och snackade. Drog hem ganska skapligt då jag kände mig lite krasslig men idag är jag definitivt på bättringsvägen iallafall. Tur det för idag var det inplanerat att jag skulle hoppa in på ett spinningpass på mitt gym för att prova hur det känns att vara ledare. Jag har gått och varit nervös över detta i flera dagar så det var en sådan lättnad när jag var klar och det faktiskt gick bra! Imorgon är det fredag, helg på ingång och på söndag är det ÄNTLIGEN dags för vår alldeles egna träningsvecka, som vi längtat!!

KRÄFTSKIVA

Vilken helg! Under lördagen åkte vi ut till Emmas land för att förbereda inför kvällens kräftskiva. Runt 5 kom resten av gästerna och runt 7 var det dags för käk. Kräftor (i mitt fall räkor), goda pajer, ost och kex och en massa bröd. Det blev så himla lyckat, jag hade en toppenkväll och det var jag nog inte ensam om. Cred till Emma som hade fixat och styrt med all mat och dekorering. Natten slutade sent så idag var vi skapligt sega. Det tog ett tag för oss att städa men när det såg hyfsat ut åkte vi till Söderköping och käkade på Vi&Ni. Efter det åkte vi hem och under kvällen har jag lyckats bocka av en första träning med discoformationen. Vi kom en bra bit på koreografien vilket är jättebra med tanke på att det är tävling om mindre än en månad. Nu är jag hundra procent redo att däcka för att ladda upp inför den första riktiga skolveckan!

FIRST DAY

Första dagen i skolan är nu avklarad! Dock har vi bara haft upprop och lite genomgångar. Imorgon ska vi nämligen anordna stationslekar för att välkomna ettorna och få lära känna dem (framförallt ska de få lära känna varandra). Vi slutade någon gång efter 11 och då drog jag, Nim, Nelly, Linnea och Nora till Waynes för att fika/käka lunch. Efter det drog Linnea hem och resten av oss stack hem till mig där vi bara tog det lugnt, pratade och tittade på bilder mestadels. Runt 6 hämtade Emma upp oss och då drog vi och handlade mat inför kräftskiva på lördag. Nu har vi bara ett par fåtal saker kvar att fixa sen är we good to go. När vi hade shoppat klart drog vi hem till Nelly dit resten av tjejerna dök upp för att planera lite inför nyår samt bara hänga och snacka. Känns som att man borde ta vara på de lugna stunderna innan skolan drar igång på riktigt. En hel del skratt blir det iallafall när man umgås med dessa tjejer!

 

WEDDING PICTURES

Åh vilket magiskt bröllop, allting var så himla fint och bra. All lycka till er Lisa och Oliver! ♥

PREPARING

Iiiiih vi börjar närma oss helg!!! Ovan ser ni bröllopsoutfiten, var lite osäker på klänningen pågrund av tråkig färg men allt som allt blev väldigt fint till slut. Imorse blev det en sväng förbi stan där jag solade samt köpte lösögonfransar. Det är Nora som sminkar mig på lördag så jag har inga tvivel på att hon kommer göra mig fin. Drog från stan till jobbet och efter jobbet mötte jag upp Nelly på gymmet. Ett riktigt bra överkroppspass bockade vi av samt att jag avslutade med löpintervaller. Känns så jäkla skönt att komma igång med lite tunga övningar och Nelly är en riktigt bra gympartner. Imorgon efter SISTA jobbdagen (!!!♥♥) har jag inga planer, ska försöka vila upp mig inför lördagen för det lär väl inte bli en lugn stund.