Elsa

2014

Två veckor in på det nya året och jag har haft en mycket bra start måste jag säga! Har väl precis som alla andra tagit på mig nyårslöftet "träna och äta bättre". Träning har väl aldrig varit någon större problem då jag är uppväxt i en miljö där träning är en uppenbarhet, men kosten är det väl lite sisådär med. Under större delar utav 2014 har jag ätit sötsaker dagligen vilket har fått mig att vara både trött och mer missnöjd med min kropp. Nu går vi mot ljusare tider och jag är taggad på att köra skiten ur mig på gymet och käka saker som jag faktiskt mår bra utav. Änsålänge har träningen gått väldigt bra! Jag har gett mig in på pass som jag aldrig provat förut och gymmat mycket med familjen överlag. Kosten är definitivt på rätt väg, men den är långt ifrån målet. Anledningen till varför jag är så motiverad är nog att jag gick upp i Superstar precis innan dansterminens slut, och nu vill jag verkligen satsa. Jag förväntar mig inte att det ska vara en enkel match, men jag är villig att kämpa för att uppnå mina mål.

I vår när det blir lite ljusare ska jag försöka börja fotografera lite mer igen. Men jag lovar inte att jag börjar blogga igen, för sådanna löften har jag uppenbarligen svårt att hålla.

 

Iallafall, tänkte ha en liten tillbakablick på året 2014 eftersom det faktiskt har hänt ganska mycket:

Drog till Spanien en sväng med en del utav släkten och familjen i början av Juni. Skönt att komma iväg från skolan, få lite färg, äta god mat och umgås. Denna resa bjöd på en del skratt.

Diverse tävlingar under året. Det har inte varit något kanonår för mig men det har varit väldigt roligt. Jag har som sagt tagit mina 3 prickar i discosingeln vilket innebär klassuppflyttning, men i streeten har det gått sådär. Paren i båda disciplinerna har det också gått lite trögt för om man tittar på prickfronten, men det ska det bli ändring på!

Slutade nian med hyfsat bra betyg och sa farväl till klassen som jag tillbringat näst intill varje dag med i fyra år.

Firade midsommar med mina fina vänner och hade riktigt roligt!

Bråvalla för andra året i rad. Att få vara med sina kompisar och studsa till housemusik eller skriksjunga till sina favoritartister är helt oslagbart. Jag träffade även många nya kompisar.

Träffade och blev tillsammans med Jacob under sommaren och han har även blivit som en bästavän för mig. Jag är väldigt glad över att vi träffade varandra.

Var en sväng i Kalmar för att hälsa på min syssling. Fick bland annat bevittna ett bröllop en vanlig dag på beachen, haha.

Dansa för livet, projektet som vi jobbade med under sommaren. Showen ägde rum den 9 augustioch blev en succé! Det känns så otroligt häftigt att ha fått medverka i detta.

Började gymnasiet. Började på Ebersteinska gymnasiet där jag gick i ungefär en och en halv månad innan jag bytte till Kunskapsgymnasiet. Jag har verkligen märkt att Kunskap passar mig mer. Jag har träffat och lärt känna mycket nytt folk under bara ett halvår!

Var i London två gånger under 2014, en gång på sommaren med Sara och en gång över jul med Jacob och hans familj. Min och Saras resa var lite mer inriktad på shopping medan den andra resan var vi lite mer turister och upptäckte London. Så mysig stad!

Avslutningsvis diverse fester och häng under året.

 

Ta hand om er!

Upp