Elsa

15:09

I helgen befann jag mig i Kungsör med mitt härliga dansgäng. Årets första regionstävling blev en succé, massor utav pokaler samt prickar/klassuppflyttningar. Att få bekräftelse på allt slit man har lagt ner är guldvärt!

16:16

Onsdag, nedförsbacke till helg och det är tävlingsvecka! Träning och fix hela veckan inför helgens tävling som äger rum i Falun. För mig är det terminens första tävling och jag är väldigt taggad samt nervös. Det blir en lååång tävlingshelg då vi åker med buss redan under fredagseftermiddagen och kommer hem sent lördagnatt. Hoppas att det blir en lyckad tävling!

14:37

Idag firar vi min nyblivna 22-åriga syster som fyllde år igår! Dock läggs den mesta fokusen på tvillingbrorssönerna som vanligt, haha. Det bjuds på smörgåstårta, Snickerstårta och morotskaka. En bättre söndag helt enkelt.

 

13:42

Denna lördagseftermiddag måste jag tyvärr ägna mig ett en himla massa matteplugg och läxläsning i den ointressanta engelskaboken. Vi har vårat första matteprov på måndag och jag känner mig ganska säker på det vi har jobbat med, men tyvärr blandar jag ihop allt så det får bli en massa repetering. Får hoppas på att kvällen har någonting roligt att erbjuda. Ha en fin lördag!

16:31

Denna goding köpte jag i Spanien i somras! Tyvärr blev den alldeles för lite använd, och jag har svårt att tro att det blir tillräckligt varmt för att kunna gå barbent igen. Får helt enkelt glida runt i denna nästa sommar.

Idag är det inte mer än tisdag och min mobil har varit inlämnad på lagning sen igår ikväll. Dagen har varit lång och inte en utav de roligare, så det var otroligt skönt att komma hem och slänga sig i sängen. Jag känner mig så tom utan min kära mobil vilket är såååå tragiskt. Men ikväll är den tillbaka, hel och fin igen!

 

16:21

Efter dagens väder tror jag att vi kan konstatera att hösten nu är här. Därav mitt otroligt färgsprakande och roliga klädval idag!!!

Skämt åsido, det är måndag och jag förbereder mig inför en tre timmars lång discoträning på dansskolan. En typisk måndag helt enkelt.

 

21:16

Efter en fika på Wayne's med mina favorittjejer gick jag förbi Apoteket och fick med mig dessa två. Kände att det var dags att lägga lite pengar på riktiga hudvårdsprodukter. Dagkrämen ska ta bort pigmentfläckar och ge en jämnare hudton, och en cleanser som rengör huden ordentligt. Båda gick på 438:- så jag hoppas att de kommer att göra susen!

Upp