Elsa

12:37

En väldigt välbehövlig hemstudiedag idag, även fast jag var tvungen att vakna tidigt för att ha utvecklingssamtal vid 08. Har ätit god frukost och hunnit ta en nap, men nu är det kanske dags att effektivisera sig lite. Ska hinna plugga, städa och skrubba bort den sista brunutansolen innan träningen. Idag är det Peter, Svensk mästare i disco, som ska undervisa oss. Är så taggad!

 

Skövde

Lördagmorgon 05:30 begav vi oss mot Skövde för rikstävling i disco. Det blev en låååång dag där jag och Mariam hamnade på en 11e plats i paren och i singeln tog jag mig till min första starfinal och hamnade på en 6e plats! Fick även min första prick till Superstar, så jag är jättenöjd. Hade en jätterolig dag överlag med världens bästa gäng. Nu taggar vi om inför SM!

22:05

Onsdag och nedförsbacke till helg. Vi hade spexfoto och det var jättekul att se att alla verkligen hade gått in för det! Vi slutade tidigare då en lektion blev inställd så jag drog mig till gymmet med Matilda en stund. Drog hem en snabbis för att hämta grejer och avslutade dagen på DA med balett. Är nu svintrött så det är nog läggdags skulle jag kunna tro.

21:21

Uppdaterar väl sämre än sämst men tar ca aldrig några nya, roliga bilder och känner inte att jag kommer på något bra att skriva heller för den delen. Livet går i ett och jag gör väl ingenting annat än att träna, gå i skolan och kolla på Gossip Girl.

Jag och Mariam kom iallafall tvåa i hiphop par i förra lördagen!

Upp