Elsa

21:31

Idag har vi varit en sväng på Zenia Boulevard igen! Vi började med att äta på en restaurang där det var buffé, men servitörerna kom ut med maten istället för att man skulle gå och plocka själv. De kom ut med olika typer av kött, fisk osv. så fick man säga om man ville smaka eller inte. Det var nya grejer en gång i minuten så lite hetsigt var det, men ändå sjukt roligt och annorlunda!

Sedan strosade vi runt i butikerna men idag fick vi inte med oss någonting speciellt. Imorgon blir det en sväng till stranden förhoppningsvis, sålänge det inte regnar.

20:57

En liten uppdatering från Torrevieja. Igår var vi på stranden och senare på kvällen åkte vi till Murcia och shoppade, fick med mig lite smått och gott som jag kan visa någon dag. Idag har det varit halvmonligt och regnat lite, men solen har stekt på bra ändå. Nu vankas det tacokväll och fotboll!

14:48

Packning är inte min grej överhuvudtaget men det måste göras. Jag tänker inte klaga, imorgon drar vi till Spanien där det bjuds på en vecka utav ledighet, shopping och förhoppningsvis en massa sol och strandhäng. När jag kommer hem är det inte många skoldagar kvar, vilket är jätteskönt. Det är så nära nu.

08:04

Otroligt skönt att vakna upp till solsken! Mestadels för att vi har orienteringsdag med skolan under eftermiddagen, och regn hade inte varit jättemysigt när man virrar omkring i skogen.

Efter det ska jag till gymmet och köra ben med syster min, vi får se hur det går.

21:56

Lite livsupdate: Valborg var det häromdagen och den spenderades på en fest med mysigt folk. Imorn är det dags för hiphop-tävling i Uppsala och jag känner mig inte förberedd överhuvudtaget tyvärr, men vi får hoppas att det känns bra när vi väl är på plats!

Upp