Elsa

BRÅVALLA2014

Jag har spenderat de senaste dagarna bland lera, campingtält, otroligt grymma spelningar samt mina bästa vänner. Jag har haft the time of my life med andra ord. Det blev mycket housespelningar men också lite annat som Lana Del Rey, The Offspring, Sam Smith med mera. Även lite häng på campingen from time to time.

Jag kan inte riktigt släppa att det är över, och att jag måste vänta ännu ett år innan jag får uppleva det fantastiska festival-livet igen. Ett stort fett tack till Bråvalla för detta år!

11:30

Igår var det midsommar och den spenderades med fina vänner, det var väldigt mysigt. Hoppas ni har haft en bra midsommar!

09:09

Avslutningsmiddag, avslutning och kusins student. Sommaren har börjat väldigt bra!

23:08

Igår var det skolavslutning och jag drog förbi Make Up-Store för att bli lite extra fixad samt plocka lite produkter. Jag fick med mig en foundation och lösögonfransar, sedan köpte jag två kompaktpuder idag. Älskar foundationen då den inte är tjock och kakig men ändå väldigt täckande.

11:55

Igårkväll åkte vi en sväng till Alicante där vi strosade omkring bland gatorna. Det var tyvärr regnigt och kallt, men ändå ganska mysigt.

Även idag är det molnigt och några regndroppar faller ner, så det blir nog en sväng förbi det närmaste köpcentret Habaneras.

Upp