Elsa

LONDON

De tre senaste dagarna har jag spenderat på Londons största shoppinggator. Förövrigt en väldigt bra och rolig resa med mycket shopping, vilket var tanken. Hade dock bara med mig systemkameran ut sista dagen så vissa bilder är tagna med iPhonen.

Tänkte börja med hotellet. Vi bodde på Crestfield Hotel som låg vid King's Cross. Vi bodde bara några meter ifrån tunnelbanan så det var lätt och smidigt att ta sig till alla gator. I början var det svårt att hålla reda på alla linjer och vilket håll man skulle åt, men det lärde man sig snabbt. Hotellet var fräscht och inte jättefarligt prismässigt, det låg ett 24-timmars öppet McDonalds och flera kiosker och fik i närheten.

Våran tunnelbanehållplats, King's Cross St. Pancras.

Topshop på Oxford Street. Väääldigt stort, har för mig att det var runt 4 våningar och flera olika ingångar. På bottenvåningen fanns det frisör, restaurang och flera småbutiker/märken. På vintageavdelningen köpte jag mig ett par Levi's 501 jeans för 40£.

Vi var på de båda Primark som låg på Oxford Street, men jag måste ändå säga att jag tyckte om detta mest. Det var lite mindre men flera våningar och affären var mer organiserad överlag. Bilderna är tagna dagen då vi skulle åka hem, då vi var där vid öppning. Annars var det lite mer folk, men det var inte hysteriskt.

Vi var inne på NikeTown som också ligger på Oxford Steet, precis vid Oxford Circus Station. Här fanns det våningar med allt som har med Nike att göra helt enkelt. På barnavdelningen fanns det skor även i min storlek, som kostade hälften så mycket som de på damavdelningen. Tyvärr fick jag inte med mig något par men Sara köpte ett par skitsnygga!

Sist men absolut inte minst har vi då Victoria's Secret på New Bond Street. Där var vi inne X antal gånger! Man kunde gå runt och kika och få med sig något litet varje gång. Här spenderade jag även mestadels av mina pengar, vilket var ganska förväntat haha...

Nere på bottenvåningen hittade vi PINK-avdelningen, där vi även träffade en svensk expedit! Hon var väldigt trevlig och hjälpte oss med storlekar osv.

 

Måste ändå säga att London är en utav mina favoritstäder och jag saknar det redan. Det är dock ganska farligt att åka hit om man är shoppinggalen! Det blir inte billigt...

Vi hörs!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas