Elsa

16:10

Så var skolan och den riktiga vardagen igång igen... Hade utan tvekan kunnat vara ledig några dagar till men det är ju inte så länge kvar till sommarlovet, dessutom kommer det massa röda dagar samt klämdagar.

I söndags var vi ett gäng i Vasaparken och grillade/hängde. Det var mysigt! Bra väder och härligt folk.

14:40

Dessa två. ♥

Och så var det söndag igen, men inte en såndär ångestfylld söndag. Imorgon börjar lovet vilket innebär en veckas sovmorgnar och ledighet ♥♥♥

En liten del utav släkten, inkluderat mina favoritboys, kommer hit på middag lite senare. Sedan avslutar dagen med lite Yoga med Moa. Bra söndag!

13:12

Om 47 dagar åker jag och min familj iväg till Spanien för en liten pre-sommar. Det känns väldigt välbehövligt! Kommer hem ungefär lagom till de två sista skolveckorna då vi ändå bara umgås med klassen osv. Skönt att ha något att se fram emot iallafall.

22:27

Känns otroligt skönt att äntligen kunna säga att det är fredag imorgon! Det har varit en lång vecka och jag har faktiskt varit tvungen att plugga hemma vilket har gjort mig ännu mer stressad. Några inlämningar senare + ett prov imorgon sen är det helg. Så otroligt skönt!

Nu ska jag bokstavligen kasta mig ner i sängen och se något avsnitt av Gossip Girl innan jag somnar. Godnatt!

Upp